Centar za strane jezike „Razgovor“ vam nudi kvalitetne prevode tekstova svih nivoa stručnosti sa srpskog i engleskog jezika na ruski i sa ruskog na srpski i engleski. Šta god vam je potrebno – pismeni prevod, konsekutivni ili simultani prevod ili usluge prevodilaca za grupe i pojedince, spremni smo da vam pružimo potrebnu pomoć. U našem timu rade samo profesionalni diplomirani prevodioci sa dugogodišnjim iskustvom stečenim u Rusiji i u Srbiji. Možemo vam zagarantovati ne samo visoki kvalitet prevoda, nego i veliku brzinu izrade ako vam je prevod potreban što pre.

Brzo i kvalitetno radimo sledeće vrste prevoda:

  • pismeni prevodi svih tema i dužina (lična dokumenta, poslovna dokumentacija, finansijska, bankarska, knjigovodstvena, tehnička, pravna, sudska, medicinska, farmaceutska i ostala dokumentacija, poslovna i lična prepiska, reklamno-zabavni tekstovi, naučne publikacije, umetnički prozni i poetski tekstovi, internet sajtovi);
  • pismeni prevodi dokumentacije sa overom od strane sudskog tumača;
  • konsekutivno i simultano prevođenje svih nivoa uključujući prevođenje za predstavnike vlade (između ostalog i prevođenje telefonskih pregovora i pregovora preko skajpa), poslovnih i naučnih konferencija, sajmova, seminara i predavanja sa različitim temama, promocija i kulturnih događaja, u Srbiji i inostranstvu;
  • usluge jednog ili više prevodilaca za grupe i pojedince u Srbiji i inostranstvu;
  • prevod audio i video-snimaka;
  • nudimo i dodatne usluge kao što su lektura, korektura i kucanje.

Stalni tim diplomiranih i iskusnih prevodilaca nam omogućuje da našim klijentima garantujemo besprekorni kvalitet, potrebnu brzinu izrade prevoda i potpunu poverljivost. Svaki pismeni prevod se dodatno šalje na lekturu koja je uključena u cenu prevoda. Naši prevodioci koji su specijalizovani za konsekutivni i simultani prevod pored tečnog znanja jezika i dugogodišnjeg iskustva takođe se odlikuju dobrim poznavanjem poslovnog bontona, prijatnim izgledom, suptilnošću, fleksibilnošću u izvršavanju radnih zadataka, kao i psihološkom stabilnošću i navikama ponašanja u vanrednim i stresnim situacijama.

Naši pismeni i usmeni prevodioci su sarađivali sa Ambasadom Ruske Federacije u Republici Srbiji, Ruskom Pravoslavnom Crkvom u Beogradu, Ruskom akademijom nauka, Generalnim tužilaštvom Ruske Federacije, „Gasprom“ AD, „Lukoil“ AD, „RŽD“ AD, Naftnom industrijom Srbije (NIS), BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH, Ambasadom Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji, „Prvi kanal“ AD, televizijom „Rusija-1“, Ruskom državnom radio-kompanijom „Glas Rusije“, časopisom „Aeroflot“, Institutom za političke studije u Beogradu, Međunarodnim univerzitetom za primenjene nauke Megatrend, Fondom za proučavanje istorijske perspektive, Prvim moskovskim državnim medicinskim univerzitetom „I. M. Sečenov“, farmaceutskom kompanijom „Belupo lijekovi i kozmetika“ d.d. i dr.

Nudimo vam sledeće cene prevoda sa ruskog i na ruski jezik:

Broj strana Pismeni prevod Prevod sa overom od strane sudskog tumača Lektura Korektura Kucanje
Manje od 10 1400 2200 700 500 500
10-50 1350 2100 670 470 470
50-100 1300 2000 640 440 440
100-500 1200 1900 610 420 420
Preko 500 1100 1800 580 400 400

 

Usluge usmenog prevoda Cena do 3 sata Cena preko 3 sata
Konsekutivni prevod 6000 5500
Simultani prevod 7000 6500

Cena konsekutivnog i simultanog prevoda zavisi od činilaca kao što su vreme trajanja i stepen težine prevoda. U slučaju da se događaj za koji vam je potreban prevodilac održava van Beograda, cene se mogu razlikovati od navedenih. Na efikasnost rada usmenih prevodilaca u velikoj meri utiče pravovremeno obaveštenje o terminu i temi događaja, kao i dostavljeni info materijali.

Da biste dobili ponudu za svoj prevod i dogovorili termin sa nama, molimo vas da nam se javite na info@razgovor.rs

.